آشپزی

خشک کردن به با روش اصولی برای تهیه یک چای به عالی

فرآیند خشک کردن میوه در اصل، روشی مناسب برای محافظت از طعم میوه است. گاهی اوقات میوه خشک شده نسبت به نوع تازه آن به دلیل طعم بهتر، رجحان دارد. بعضی میوه ها در بعضی از فصول سال فراوان تر از دیگر میوه ها هستند. در صورت تمایل به استفاده از میوه ها در فصول مختلف...

28 مهر 1399

2 طرز تهیه فوری معجون شیر پسته و معجون شیر خرما مقوی خانگی

انواع معجون ایرانی چه با بستنی و چه به صورت اسموتی از جمله سالم ترین و مقوی ترین دسرها و نوشیدنی های ایرانی است. این روزها که بحث تقویت سیستم ایمنی بدن (طبق آمار 60 درصد افرادی که به خاطر کرونا در سی سی یو بستری هستند مبتلا به سوء تغذیه بوده اند) به خاطر مقابله...

9 مهر 1399

لاغری با خاکشیر؛ این ارزان پر خاصیت

باشگاه خبرنگاران/ مصرف شربت خاکشیر به همراه عسل و آب ولرم به صورت ناشتا فواید سلامت زیادی برای سلامت پوست و دستگاه گوارش دارد.

31 مرداد 1399